Skip to the content

Content drives relationships.
Relationships are built on trust.
Trust drives performance.

Exclusieve bijeenkomsten

Econopolis is een glazen huis. Een bedrijf dat steevast gelooft in open en transparante communicatie over onze meningen en strategie.

We delen onze onafhankelijke visie op de economie, de financiële wereld en de maatschappij via traditionele en nieuwe mediakanalen. We leggen onze investeringsstrategie uit aan onze klanten op een zeer verstaanbare en toegankelijke wijze, zodat deze in detail begrijpen wat we doen en waarom.

En we organiseren seminaries voor de Econopolis-community met de meest gerenommeerde economische opiniemakers ter wereld. Economen met een duidelijke visie, een stevig onderbouwde mening en een opinie over wat er gebeurt in de wereld. Opinieleiders die door de dikke mist van de dagelijkse activiteiten heen kijken en focussen op wat écht speelt: het globale overzicht of ‘the bigger picture’.

Prof. Dr. Hermann Simon
Prof. Dr. Pattie Maes

Gerenommeerde en visionaire sprekers

 

De voorbije jaren hadden we het genoegen gerenommeerde economen en visionaire sprekers zoals Jeremy Rifkin, Nassim Taleb, Nouriel Roubini, John Mauldin, James Robinson, Pierre Lagrange, Brad Templeton en vele anderen te verwelkomen.

We geloven in de kunst van transparante communicatie: het prikkelen van de publieke opinie en het in vraag stellen van de algemeen aanvaarde waarheden. Via de confrontatie van meningen en argumenten gebaseerd op feiten, bouwen we een langetermijnstrategie en investeringsbeleid gericht op veiligheid en rendement.

Econopolis Private Investments Community (EPIC)

Econopolis Private Investments Community (EPIC)* is opgericht om kapitaal te verbinden - door een sterke band te creëren tussen snelgroeiende bedrijven en de exclusieve investeringsgemeenschap van Econopolis.

Ons ervaren team zoekt actief naar relevante en exclusieve deals voor onze klanten, op basis van ons uitgebreide netwerk van klanten en tussenpersonen, juristen en andere professionals. Zodra ons team een voorstel identificeert, zullen zij dit met u delen zodat u kunt beslissen of het aan uw behoeften voldoet. Bij interesse zullen we ervoor zorgen dat u het desbetreffende bedrijf vrijblijvend kan ontmoeten. U neemt vervolgens zelf een geïnformeerde en onafhankelijke beslissing of u erin wenst te beleggen.

* Geschikt voor ervaren beleggers met een grotere risicobereidheid. De Econopolis Investment Opportunity Service is een introduction-only dienstverlening en geen beleggingsadvies.

Wenst u deel uit te maken van onze community?

Gelieve onderstaand formulier in te vullen.

Het veld 'Voornaam' is verplicht
Het veld 'Achternaam' is verplicht
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven
Het veld 'Telefoon' is verplicht
Het veld 'Bericht' is verplicht