Skip to the content
Tower of Econopolis

Financiële torenwachters

 

Welkom in de toren van Econopolis.

Een toren biedt overzicht en een veilige haven. Je kunt je erop oriënteren. Zo zien wij bij Econopolis onze taak als vermogensbeheerder ook. We zetten onze knowhow in om klantenportefeuilles zo intelligent en evenwichtig mogelijk te beheren zodat klanten zich volledig geborgen, gesteund en begrepen voelen.

Een ivoren toren is echter niet aan ons besteed. Bescheidenheid en openheid kleuren onze communicatie. Volledig inhoudelijk onderbouwd én tegelijkertijd breed verstaanbaar en dus maatschappelijk relevant, zo hoort het.

 

 

Chess Photo Econopolis

Altijd de juiste zet

 

De toren is in het schaakspel sterker dan een paard of loper omdat hij meer velden kan bestrijken en een grotere actieradius heeft. Hij mag zich zowel in horizontale als verticale richting over een willekeurig aantal velden bewegen. Econopolis is binnen het economische schaakspel ook een toren, dankzij onze vooruitziende beleggingsstrategie.

Als onafhankelijk vermogensbeheerder dragen we bij Econopolis zowel duurzaamheid als resultaatgedrevenheid hoog in het vaandel. Op lange termijn waarde creëren, daar draait het om. Net als de betere schaakspeler combineren we daarvoor jarenlange expertise en grondige analyse met gezond onderbouwde toekomstprojecties.

En inderdaad, we denken steeds meerdere zetten vooruit.

Vraag naar onze aanpak

Samen maken we een succes van uw ambities. Zet ons dus aan het werk. Ook voor een second opinion.