Skip to the content

Uniek in elk opzicht

 

Voor vermogende families kan het beheren van complexe en meerdere portefeuilles bij verschillende banken een uitdaging zijn, zowel op het vlak van tijdsbesteding als expertise. Econopolis biedt discrete, professionele en gepersonaliseerde diensten. We verlichten uw administratieve lasten, bieden continue kostenmonitoring en identificeren sterke en zwakke punten bij de externe vermogensbeheerders. Daarnaast helpen we u ook bij de overdracht van het vermogen naar de volgende generatie.

Zoals een familiebedrijf

 

Het beheren en adviseren van familiale vermogens vereist dezelfde zorg als die van een familiebedrijf. Net zoals het doel van een familie is om de continuïteit en groei van het familiebedrijf voor de lange termijn te waarborgen, is het onze bedoeling om familiale vermogens te laten groeien en met toegevoegde waarde over te dragen aan de volgende generatie. Dit vereist dezelfde management- en organisatorische kwaliteiten, creativiteit en ondernemerschap als bij het managen van het familiebedrijf.

Totaaladvies

 

Econopolis biedt een internationale en multidisciplinaire benadering inzake asset-allocatie, macro-economische inzichten en convicties met betrekking tot de trends voor de komende jaren, het beheer van beleggingsportefeuilles, vastgoed en private investeringen. Om aan de verwachtingen van families op het vlak van vermogensbeheer, groei, monitoring en rapportage van de activa te voldoen, analyseren we eerst de waarden, overtuigingen en visie van de familie in kwestie. Indien gewenst gieten we dit samen in een persoonlijk familiecharter.

Helemaal onafhankelijk

 

Het unieke van de multi-family office-benadering van Econopolis ligt in de expertise die we hebben ontwikkeld in de verschillende activaklassen en beleggingsdiensten, de vertrouwensrelatie met verschillende prominente families, de multidimensionale projecten waarin we kunnen helpen en de manier waarop we erin slagen de verschillende generaties te betrekken. Onze klanten komen naar ons met specifieke financiële wensen die zo divers zijn als hun persoonlijk leven.

De Econopolis-aanpak heeft verschillende voordelen voor familievermogens: we bieden volledig onafhankelijk advies, omdat we geen interesses of voordelen hebben in de oplossingen die we bieden. We brengen de beste onafhankelijke specialisten op verschillende deelgebieden bij elkaar om u te helpen bij het beheer van uw vermogen. We bieden efficiënte en desgewenst diepgaande rapportage, een overzicht van uw totale vermogen en werken voor een eerlijke en transparante vergoeding.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking, wil u graag een vrijblijvende kennismaking, of heeft u een specifiek idee? Contacteer ons voor een afspraak.