Skip to the content

Boetiekaanpak

Meer dan ooit zijn stabiliteit, consistentie en kwaliteit de sleutel geworden in vermogensbeheer. Wij zijn een actieve beheerder die streeft naar outperformance (alfa) in uiteenlopende marktomstandigheden. Het gebruik van alfastrategieën gaat erom de vermogensbeheerder de vrijheid te geven om met minimale middelen het maximale te bereiken.

Aandelen

 

We bieden een brede waaier aan innovatieve aandelenfondsen en -mandaten. Ons aanbod combineert onze boetiekexpertise met zowel wereldwijde als regionale bottom-upproducten in ontwikkelde en opkomende markten.

Omdat wij geloven dat opkomende markten een essentieel element vormen voor toekomstige beleggingsportefeuilles, hebben we een unieke expertise in deze activaklasse ontwikkeld met lokale aanwezigheid in Singapore, om u die extra voorsprong te kunnen aanbieden.

We streven er voortdurend naar nieuwe beleggingsopportuniteiten aan te bieden aan onze klanten om te profiteren van specifieke beleggingsthema's, marktkansen en omstandigheden.

 

Obligaties

 

We bieden toegang tot een breed scala aan vastrentende oplossingen die al beschikbaar zijn voor al onze klanten sinds onze oprichting.

We hebben ruime ervaring en expertise op het gebied van alle belangrijke obligatiestrategieën: wereldwijde obligaties, opkomende overheidsobligaties, evenals in specifieke Europese en opkomende obligatiemarkten (IG en HY). We hebben ook specifieke kennis op onze thuismarkten (België, Nederland en Luxemburg) en bieden regelmatig exclusieve private plaatsingen en deals aan onze klanten.

Multi Assets

 

Een multi-assetallocatie, ontwikkeld volgens verschillende macro-economische scenario's, is de belangrijkste drijfveer voor financieel succes op de lange termijn. Veel academische studies hebben aangetoond dat een verstandige allocatiekeuze 80 tot 90% van de prestaties van een beleggingsportefeuille bepaalt. In de huidige context van financiële repressie met extreem lage rentetarieven wordt de beleggingswereld steeds complexer. Onze multi-assetstrategieën houden rekening met alle risico's, waaronder markt-, krediet-, operationele en liquiditeitsrisico's. Ze zijn aangepast aan uw investeringshorizon, aan toekomstplannen, aan het vermogen om risico's te nemen en aan het streefrendement. We passen een globale top-downaanpak toe waarbij we vertrekken van de wereldwijde economische situatie en ontwikkelen vervolgens investeringsstrategieën voor de middellange en lange termijn, waarbij we ruimte laten voor zowel beursgenoteerde als niet-beursgenoteerde activa.

 

ESG - Maatschappelijk verantwoord beleggen

 

ESG-investeringsstrategieën houden onder meer rekening met het milieu (E), sociale kwesties (S) en deugdelijk bestuur (G), bovenop traditionele fundamentele en macro-economische aspecten. Onze ESG-investeringen kunnen worden uitgevoerd via zowel discretionaire als kwantitatieve beheersoplossingen en dit steeds volgens een grondig intern ESG-investeringsproces. We selecteren individuele effecten met behulp van interne en externe research en met directe betrokkenheid tussen onze analisten, beheerders en bedrijven. Ons doel daarbij is om ESG-factoren te integreren in onze beleggingsbeslissingen en om risico's efficiënt te beheren die duurzame rendementen op lange termijn creëren.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking, wil u graag een vrijblijvende kennismaking, of heeft u een specifiek idee? Contacteer ons voor een afspraak.