Skip to the content

Uw vermogen in goede handen

Econopolis biedt het beste van twee werelden. We zijn groot genoeg om alle tools, kennis en ervaring te bieden die optimaal vermogensadvies en -beheer waarborgen. En klein genoeg om u maatwerk te bieden zodat wij uw persoonlijke wensen en doelstellingen kunnen realiseren.

✓ Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijke partij, zonder voorkeur voor een specifieke depotbank of productenaanbod.

✓ Persoonlijke aanpak

Een aan u toegewijde wealth manager behartigt uw belangen.

✓ Ervaring

Wij begrijpen de dynamiek van de financiële markten, herkennen thema’s en trends, en handelen daarnaar.

✓ Toegankelijk

Korte lijnen, één aanspreekpunt en heldere afspraken.

✓ Partnership

Onze medewerkers participeren ook in het kapitaal van ons bedrijf, zijn daardoor meer betrokken en verzekeren de continuïteit. 

✓ Transparante kosten

Er zijn geen verborgen kosten.

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze dienstverlening is gericht op behoud van vermogen en inkomensgroei op langere termijn.

 

Twee wealth managers in gesprek bij Econopolis

Gedegen en flexibel

Maatwerk

 

Het beleggingsbeleid, de invulling van de portefeuille en de manier waarop wij verantwoording afleggen, worden vooraf met u afgestemd. Uw vaste Wealth Manager is niet alleen uw contactpersoon, maar ook de portefeuillebeheerder en vertaalt de Econopolis-inzichten op maat naar uw portefeuille.

Op periodieke basis evalueren wij met u of de ontwikkeling van het vermogen in lijn is met uw doelstelling. We kijken ook of de selectie van de beleggingsinstrumenten afdoende zorgt voor toegevoegde waarde.

Twee portefeuillebeheerders in gesprek bij Econopolis

Onafhankelijk

Vrijheid

 

Econopolis is een bankonafhankelijke vermogensbeheerder met een open architectuurmodel. Omdat u er blind op moet kunnen vertrouwen dat we uw belang altijd voorop stellen, is dat voor ons meer dan vanzelfsprekend. Wij laten ons alleen leiden door de beste verhouding tussen risico en verwacht rendement.

Persoon die wandelt door de Econopolis kantoren

Passie en knowhow

Ontzorgen

 

Onze betrokken vermogensbeheerders staan steeds voor u klaar. Wij houden altijd rekening met uw financiële wensen en doelstellingen, zodat wij u de best passende oplossing kunnen bieden. Op een open en eerlijke manier. Die karaktereigenschappen zitten al van bij de oprichting in ons DNA.

IT systemen van Econopolis

Geconsolideerde rapportage

 

Om het overzicht over uw beleggingen te behouden, kunt u al uw portefeuilles in het rapportagesysteem van Econopolis laten onderbrengen. Dat geldt ook voor de portefeuilles die u bij andere partijen in beheer heeft.

U krijgt zo één geconsolideerd overzicht met optimaal inzicht in uw totale beleggingen en de gerealiseerde rendementen. Maakt u gebruik van meerdere vermogensbeheerders? Dan steunen wij u bij het krijgen van gunstige en scherpe condities.

Vrouwelijke portefeuillebeheerder die analyseert op haar scherm

Tarieven

Transparante kosten

 

Er zijn geen verborgen kosten. U betaalt een vergoeding op basis van het percentage van het bij ons ondergebrachte vermogen. Dit wordt aangevuld met de transactiekosten en de bancaire kosten die wij bij de depotbank (in het algemeen de bank die bevoegd is de effecten in bewaring te nemen) hebben onderhandeld.

Onze oplossingen

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking, wil u graag een vrijblijvende kennismaking, of heeft u een specifiek idee? Contacteer ons voor een afspraak