Skip to the content

Trouw aan ons beleggings-DNA

 

Het Econopolis-team begeleidt de klanten ook in niet-beursgenoteerde investeringsopportuniteiten. Onze experts reiken u zorgvuldig gekozen beleggingsdossiers aan en begeleiden u bij uw private investeringen en mogelijke co-investeringen met andere families. We blijven trouw aan ons beleggings-DNA: een optimaal evenwicht tussen risico en rendement, ook voor niet-genoteerde ondernemingen. Wij bieden ook hier maatwerk: we zoeken private investeringen die passen bij uw waarden, traditie, voorgeschiedenis en affiniteiten.

Exclusieve niet-genoteerde beleggings-opportuniteiten

 

Onze experts hebben door de jaren heen veel specifieke kennis en expertise opgebouwd die ze voor u omzetten in selectief gekozen private investeringen. Econopolis is de matchmaker tussen u (alleen of samen met andere compatibele partijen) en welgekozen projecten of bedrijven. In bepaalde gevallen zullen de belangen van onze klanten gegroepeerd worden in een structuur om efficiëntie en goede governance te verzekeren.

Alle projecten die we voorstellen, zijn vooraf door ons geanalyseerd en goed bevonden. Econopolis treedt ook hier onbevooroordeeld op, zorgt voor een maximale transparantie en focust sterk op duurzaamheid.

U beslist zelf, in alle vrijheid, of u mee in een project stapt of niet. Er is geen enkele verplichting, geen enkele druk.

Onze diensten

Een private investering in een bedrijf kan een strategische investeringsoplossing vormen om uw bredere beleggingsportefeuille in te vullen. Voor ervaren beleggers met een grotere risicobereidheid, bieden wij de 'Econopolis Investment Opportunity Service' aan, een introduction-only dienstverlening (geen beleggingsadvies). Deze dienstverlening is in het leven geroepen om  kapitaal te verbinden door een sterke band te creëren tussen snelgroeiende bedrijven en de exclusieve investeringsgemeenschap van Econopolis.

Ons ervaren team zoekt actief naar relevante en exclusieve deals voor onze klanten, op basis van ons uitgebreide netwerk van klanten en tussenpersonen, juristen en andere professionals. Zodra ons team een voorstel identificeert, zullen zij dit met u delen zodat u kunt beslissen of het aan uw behoeften voldoet. Bij interesse zullen we ervoor zorgen dat u het desbetreffende bedrijf vrijblijvend kan ontmoeten. U neemt vervolgens zelf een geïnformeerde en onafhankelijke beslissing.

Of u uw bedrijf wilt uitbreiden of verkopen, Econopolis' Corporate Finance Referral Service wil ervoor zorgen dat de juiste mensen, ondersteuning en hulpmiddelen beschikbaar zijn om uw doelen te realiseren.

Wanneer u klant van Econopolis bent, helpen wij u bij alle aspecten van uw vermogen. Het plannen van de stadia van uw financiële en bedrijfsgroei is fundamenteel in onze Corporate Finance Referral Service. Ons ervaren team zal nauw met u samenwerken om uw bedrijf, doelen en vereisten volledig te begrijpen. Aan de hand van ons selectief uitgekozen panel van corporate finance adviseurs helpen we u de meest geschikte partner voor uw bedrijf te vinden. En omdat we ons panel regelmatig screenen en beoordelen, kunt u erop vertrouwen dat we altijd de beste mensen hebben om u te adviseren en om elke verandering binnen uw bedrijf te vergemakkelijken.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking, wil u graag een vrijblijvende kennismaking, of heeft u een specifiek idee? Contacteer ons voor een afspraak.