Skip to the content

Trouw aan ons beleggings-DNA

 

Het Econopolis-team begeleidt de klanten ook in niet-beursgenoteerde investeringsopportuniteiten. Onze experts reiken u zorgvuldig gekozen beleggingsdossiers aan en begeleiden u bij uw private investeringen en mogelijke co-investeringen met andere families. We blijven trouw aan ons beleggings-DNA: een optimaal evenwicht tussen risico en rendement, ook voor niet-genoteerde ondernemingen. Wij bieden ook hier maatwerk: we zoeken private investeringen die passen bij uw waarden, traditie, voorgeschiedenis en affiniteiten.

Exclusieve niet-genoteerde beleggings-opportuniteiten

 

Onze experts hebben door de jaren heen veel specifieke kennis en expertise opgebouwd die ze voor u omzetten in selectief gekozen private investeringen. Econopolis is de matchmaker tussen u (alleen of samen met andere compatibele partijen) en welgekozen projecten of bedrijven. In bepaalde gevallen zullen de belangen van onze klanten gegroepeerd worden in een structuur om efficiëntie en goede governance te verzekeren.

Alle projecten die we voorstellen, zijn vooraf door ons geanalyseerd en goed bevonden. Econopolis treedt ook hier onbevooroordeeld op, zorgt voor een maximale transparantie en focust sterk op duurzaamheid.

U beslist zelf, in alle vrijheid, of u mee in een project stapt of niet. Er is geen enkele verplichting, geen enkele druk.

 

 

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking, wil u graag een vrijblijvende kennismaking, of heeft u een specifiek idee? Contacteer ons voor een afspraak.