Skip to the content

Altijd de juiste zet

 

De toren is in het schaakspel sterker dan een paard of loper omdat hij meer velden kan bestrijken en een grotere actieradius heeft. Hij mag zich zowel in horizontale als verticale richting over een willekeurig aantal velden bewegen. Econopolis is binnen het economische schaakspel ook een toren dankzij onze unieke beleggingsstrategie.

Als onafhankelijk vermogensbeheerder dragen we bij Econopolis zowel duurzaamheid als resultaatgedrevenheid hoog in het vaandel. Op lange termijn waarde creëren, daar draait het om. Net als de betere schaakspeler combineren we daarvoor jarenlange expertise en grondige analyse met gezond onderbouwde toekomstprojecties. En inderdaad, Econopolis denkt steeds meerdere zetten vooruit.

Maatwerk

 

We zoeken de beste opportuniteiten voor uw vermogen op, maar met het nodige respect voor de manier waarop het is samengebracht. Net als de toren op het schaakveld vrij beweegt zoeken we bij Econopolis voor uw vermogen de juiste spreiding op. Dat verlaagt immers de risico’s.

Opening, middenspel of eindspel; elke fase van het schaakspel kent haar eigen strategie. We gaan voor een globale en multi-disciplinaire aanpak. Bij Econopolis vinden we dat vermogensbeheer maatwerk moet zijn. Elk van onze klanten heeft recht op een individuele aanpak die steunt op de expertise en het research van de Econopolismedewerkers. Meerdere zetten vooruit denken, daar gaat het om.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking, wil u graag een vrijblijvende kennismaking, of heeft u een specifiek idee? Contacteer ons voor een afspraak.