Skip to the content

Waarom Econopolis?

Beschermen, groeien, verwezenlijken, ...

 

De gebeurtenissen in ons privé- en beroepsleven vallen zelden samen met de ups en downs van de financiële markten. Uw spaargeld, investeringen, vastgoed, pensioen, belastingen en nalatenschap zijn allemaal nauw met elkaar verbonden en zijn onderdelen van één geheel. Onze dynamische en gepersonaliseerde benadering op het vlak van vermogensbeheer past zich voortdurend aan uw steeds veranderende situatie aan.

Een duidelijke, innovatieve filosofie

 

Wij geven de voorkeur aan een volledig open en onbevooroordeelde mindset over vermogensbeheer waarmee u toegang hebt tot de producten en diensten die het beste aansluiten bij uw individuele wensen en behoeften.

Of het nu via onze aandelenselectie, flexibele financiële producten of fondsenportefeuilles gaat, onze in eigen huis ontwikkelde technieken bieden u een dynamische en persoonlijke benadering op het vlak van vermogensbeheer.

Beleggen kent geen grenzen

 

Beleggen kent geen grenzen voor de meeste van onze klanten: hun vermogen beslaat meerdere landen en zelfs continenten. Het beheersen van de complexiteit van elke individuele situatie vereist zeer gespecialiseerde vaardigheden en lokale expertise.

Onze adviseurs in België (Antwerpen), Zwitserland (Genève) en Singapore kennen de lokale cultuur en beheersen uw economische en juridische omgeving. Ze kunnen lokale alternatieven en een multi-deposito-concept voorstellen.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking, wil u graag een vrijblijvende kennismaking, of heeft u een specifiek idee? Contacteer ons voor een afspraak.