Skip to the content

Beleggingstrategie

 

Het fonds belegt hoofdzakelijk in aandelen die (volledig of gedeeltelijk) actief zijn in de sectoren technologie en communicatiediensten.

Het beleggingsbeleid van het compartiment steunt op drie hoekstenen wat de selectie van aandelen betreft: een gedisciplineerde stapsgewijze aanpak in het onderzoek en de analyse door de beleggingsbeheerder, een unieke niet-gebenchmarkte filosofie en het belang van diepgaand onderzoek

Marc Langeveld (links) en Siddy Jobe (rechts)

Ervaren fondsbeheerders

 

Het fonds wordt beheerd door Marc Langeveld en Siddy Jobe, beide veteranen in de beleggingswereld met een lang trackrecord in fondsbeheer, analyse, technologie en innovatie.

Marc LangeveldMarc belegt al vanaf zijn 14e in aandelen Hij begon bij zijn carrière bij Robeco Effectenbank en via o.a. BNP, Kempen, Petercam en Antaurus bij Econopolis waar hij met veel passie en energie een aantrekkelijk fondsrendement voor alle Econopolis klanten tracht te behalen met de winnaars van morgen in de wereldwijde technologiesector. 

Siddy JobeSiddy heeft meer dan 15 jaar ervaring met financiële markten en beleggingen. Voordat hij Econopolis kwam versterken, leidde hij het Investor Relations & Treasury departement van Orange Belgium. Tussen 2005 en 2012 was Siddy Telecom, Media & Technology-analist bij Bank Degroof (nu Degroof Petercam). Verder is hij ook actief in de adviesraad van verschillende bedrijfs- en innovatiehubs gericht op Internet of Things en Artificial Intelligence op het gebied van industrie en logistiek.

Ook voor ondernemers!

 

Het fonds zal ook een DBI/RDT-versie hebben op de maat van vennootschappen waarbij de dividenden en de meerwaarde van het DBI-fonds jaarlijks wordt gestort op de rekening van de beleggers. Vennootschappen kunnen de winsten dan onbelast in hun boeken opnemen. Het Econopolis Exponential Technologies is daarmee het eerste en enige thematische DBI-RDT-fonds in België.

 

Hoe investeer ik in dit fonds?

 

Wie wenst te investeren, kan dit op drie manieren:

1) via Econopolis

U kan contact opnemen met ons via het nummer +32 3 3 666 555 of e-mailen naar info@econopolis.be.

2) via een financiële tussenpersoon

U vraagt in uw bankkantoor om in te schrijven op de bevek Econopolis Funds - Exponential Technologies (gelieve eerst de passende aandelenklasse en ISIN op te zoeken of contacteer daarvoor Econopolis)

3) via een online platform

Alle compartimenten van de Econopolis Funds bevek zijn beschikbaar via Bolero (bel orderdesk: 0800 628 16).

Voor klachten kunt u contact opnemen met compliance@econopolis.be of +32 3 3 666 555. In het tweede geval kunt u contact opnemen met de Ombudsman voor de financiële sector via Ombudsman@Ombudsfin.be.

Alvorens te beslissen om in dit compartiment te beleggen, moet eerst het prospectus en de essentiële beleggersinformatie worden gelezen. U kan deze documenten verkijgen via Econopolis.